Vi som jobbar på Nature Me har erfarenhet av att professionellt möta personer som har ohälsa eller befinner sig i en utsatt situation och på olika sätt stödja dem framåt. Hos oss blir du bemött med förståelse, omtanke och respekt.

Vår gröna rehabilitering sker främst i trädgården som finns strax utanför Ränneslöv i Laholms kommun, Halland, men även i den omgivande naturen. I trädgården bor ett litet gäng höns och några mysiga katter. Förhoppningsvis dyker det upp fler djur allteftersom i verksamheten.

Ida Isinger

Verksamhetschef, beteendevetare

Beteendevetare med kandidatexamen i psykologi och samhällsvetare med magisterexamen i fred- och utveckling. Ida har även studerat hälsa och friskvård, trädgårdar i vård/trädgårdsterapi och djurunderstödd friskvård. Senast arbetat inom området arbetslivsinriktad rehabilitering.

Äger företaget Nature Me, driver grön rehab och har ett genuint intresse för människans, djurens och naturens välmående.

Agneta Kristiansson

Leg. Sjuksköterska

Konsult hos Nature Me för arbete med grön rehab. Agneta har sjuksköterskeexamen och filosofie kandidat i omvårdnad samt har studerat beteendevetenskaplig grundkurs. Arbetar som sjuksköterska på en ortopedklinik.

Driver glamping och har ett intresse för fotografering, skådespeleri och skrivande utöver natur, trädgård och djur.