Vi som jobbar på Nature Me har erfarenhet av att professionellt möta personer som har ohälsa eller befinner sig i en utsatt situation och på olika sätt stödja dem framåt. Både Ida och Jessica har dessutom egen erfarenhet av psykisk ohälsa i bagaget. Hos oss blir du bemött med förståelse, omtanke och respekt.

Vår gröna rehabilitering sker främst i trädgården som finns strax utanför Ränneslöv i Laholms kommun, Halland, men även i den omgivande naturen. I trädgården bor ett litet gäng höns och några mysiga katter. Förhoppningsvis dyker det upp fler djur allteftersom i verksamheten.

Ida Isinger

Verksamhetschef, beteendevetare

Beteende – och samhällsvetenskaplig utbildning, med kandidatexamen i psykologi och magisterexamen i fred- och utveckling. Ida har även studerat hälsa och friskvård, trädgårdar i vård/trädgårdsterapi och djurunderstödd friskvård. Senast arbetat inom området arbetslivsinriktad rehabilitering.

Äger företaget Nature Me, driver grön rehab och har ett genuint intresse för människans, djurens och naturens välmående. Tycker om att sjunga, läsa, påta i trädgården och vistas i naturen.

Jessica Ottosson

Florist, yrkeslärare hantverk

Konsult hos Nature Me för arbete med grön rehab. Jessica har lärarexamen i hantverk med inriktning florist och har mästarbrev i floristyrket. Hon har tidigare erfarenhet av arbete som ledsagare för personer inom LSS.

Jessica har en god känsla för skapande, färg, form och har ett pedagogisk förhållningsätt. Tycker om att på olika sätt uttrycka sin kreativitet och återbruka.